Integrasjoner

Minside på nett og i app

La kundene gjøre jobben for dere

Kundene ønsker digitale løsninger. Utility Cloud leveres med brukervennlige MinSide for desktop og som mobilapp. MinSide lar kundene bestille og endre strømavtale, få oversikt over fakturaer og se detaljert forbrukshistorikk.

Nettbestilling på automatikk

Bestill ny strømavtale med et par klikk

De fleste bestillinger skjer nå digitalt. Denne modulen håndterer lead håndtering, søk etter kunde og målepunkt, og automatisk aktivering av strømavtaler.

Integrasjoner

Samlefaktura på automatikk

Bedre kundelojalitet og økte inntekter med flere tjenester på en faktura

Denne modulen sammenstiller fakturalinjer fra ulike kilder slik at kundene får alle sine tjenester og produkter på en samlefaktura. Modulen håndterer også kontering og rapporting av de ulike tjenestetypene for god innsikt og enkel oppfølging.

Innsikt og rapportering

Innsikten du trenger i analyseverktøyet du bruker

nnsikt og gode rapporter er avgjørende for å drifte energiselskaper optimalt. Innsiktsmodulen sammenstiller data fra alle kilder i Utility Cloud og tilgjengeligjør dem i verktøy dere allerede er kjent med. Regulatoriske rapporter er inkludert som standard.

Integrasjoner

Energiselskaper har ulike behov

Utility Cloud er et økosystem designet for at energiselskaper kan skreddersy verdikjeder gjennom standardiserte og kostnadseffektive løsninger.

Innovasjon

CRM Adaptere

CRM adapterne sikrer effektive kundereiser med standardiserte CRM systemer

Freshworks

Freshworks er en global leverandør av brukervennlige CRM og saksbehandlingssystemer. Freshworks adapteren sikrer effektive arbeidsprosesser og oppdatering av avtaler og kunder i Freshsales og Freshdesk. Adapteren sørger for at alle nødvendige data er tilgjengelig fra CRM systemet for å sette opp automatiske arbeidsflyter, rapportering og kommunikasjon.

Salesforce

Salesforce er verdens største leverandør av CRM og saksbehandlingssystemer. Salesforce adapteren sikrer effektive arbeidsprosesser og oppdatering av avtaler og kunder i Salesforceplattformen. Adapteren sørger for at alle nødvendige data er tilgjengelig fra CRM systemet for å sette opp automatiske arbeidsflyter, rapportering og kommunikasjon.

ERP Adaptere

ERP adapterne oppretter og håndterer kundenes reskontro i ERP systemet for automatisk bokføring

UniEconomy

UniEconomy er et skybasert ERP system levert av UniMicro. Adapteren oppretter kunder og bokfører fakturaer i ERP systemet for automatisk oppdatering av regnskapet.

Microsoft Business Central

Business Central er et skybasert ERP system levert av Microsoft. Adapteren oppretter kunder og bokfører fakturaer i ERP systemet for automatisk oppdatering av regnskapet.

Agresso Unit4

Agresso Unit4 adapteren oppretter kunder, bokfører og distribuerer fakturaer i ERP systemet for automatisk opdatering av regnskapet.

Andre Adaptere

Adaptere som sikrer effektive og automatiserte prosesser med høy kvalitet

Fakturadistribusjon

Postnord Strålfors adapteren distribuerer fakturaer gjennom ønskede kanaler, efaktura, EHF, epost, Vipps eller Print.

Outsourcing av Reskontro

Kredinor er en outsourcing partner for oppfølging av reskontro og fakturaprosesser. Adapteren oppretter kunder og fakturaer hos Kredinor for distribusjon og oppfølging.

Telefonoppslag

Oppslag av kundeopplysninger mot telefonnummer

Folkereregister

Oppslag og datavask av kundeopplysninger for privatpersoner

Oppslag av bedrifter

Oppslag og datavask av kundeopplysninger for bedrifter

Kredittsjekk

Kredittsjekk av kunder

Kredittsjekk

Kredittsjekk av kunder

Energipriser

Import av energipriser for det nordiske kraftmarked

Nysgjerrig på Utility Cloud?

Vi holder en demo helt uten forpliktelser
Ta kontakt med Salgssjef Erik Wangen på 95940225 eller ew@altere.no