Automatisering

Økt kvalitet med automasjon

Fokus på forbedring - ikke rutiner

Våre automatiserte og innovative løsninger tar seg av de daglige rutinene, slik at dere kan fokuserer på å utvikle virksomheten videre.

Økt kundetilfredshet

Kundene blir stadig mer digitale

Kunder forventer nøyaktig og tiljgengelig dialog. Utility Cloud gir tilgang til verktøyene dere trenger for å bedre kundebehandlingen med automasjon.

Brukervennlighet øker effektiviteten

Fjernvarmetilbydere må være smidige og agile for å tilpasse seg endringene i markedet. Utility Cloud tilbyr løsninger som sikrer at din virksomhet tilpasser seg markedet raskt og kostnadseffektivt.

Strømkostnader

Hvilke produkter er mest lønnsomme?

Hvilke kundesegmenter bør du satse på?

Utility Cloud gir deg innsikten og verktøyene dere trenger for å ta de riktige beslutningene.

Strømkostnader

Reduser kostnader

Ny teknologi driver kostnadene ned

Utility Cloud sikrer din virksomhet avansert teknologi til en lavere pris gjennom nettskyen. Det gir din virksomhet stordriftsfordeler med lavere kostnader og bedre tjenester.

Øk kundelojalitet gjennom innovasjon

I et konkurranseutsatt marked må aktørene tenke nytt for å holde på kundene

Kundene ønsker innovative tjenester som kan forenkle sin hverdag. Utility Cloud tilbyr mulighetene og løsningene ditt selskap trenger for å stadig tiltrekke nye kunder.

Strømprodukt
Strømkostnader

Er din virksomhet compliant?

Regulatoriske krav til norske bedrifter og strømselskaper blir stadig strengere

Det er krevende for strømselskaper å tilpasse seg stadig nye lovkrav og reguleringer. GDPR og SAF-T er to av de siste eksemplene som setter nye krav til IT-tjenestene. Utility Cloud og Altere har løsningene som sikrer at ditt strømselskap alltid er compliant.