Vi er live med første kunde!

Ett år etter at Utility Cloud kom på tegnebrettet er vi i produksjon med første kunde.

Oppstarten ble gjennomført nøyaktig på datoen vi satte i vår, og det har gått knirkefritt. Utility Cloud fungerer optimalt. Vi er stolte over å ha en kunde som opererer i markedet med oss. Nå jobber vi parallelt med flere onboarding-prosjekter som går live i løpet av høsten.

Vi har fortsatt kapasitet til å ta imot enda flere kunder og ønsker nye velkomne.

Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker en uforpliktende demo!

Vår første kunde er aktørgodkjent!

I mars satt vi oss et hårete mål om å gå live med første Utility Cloud kunde i august. Nå er den siste milepælen nådd. Kunden er aktørgodkjent av Elhub.

Aktørgodjenningen er ett sett med tester som må gjennomføres for at Elhub skal godkjenne aktøren sammen med systemleverandøren. Denne testen gjennomførte kunden i forrige uke, og vi er nå offisielt godkjent som systemleverandør for denne aktøren. Det betyr at Utility Cloud går i produksjon med første kunde i midten av august. Dette blir en stor milepæl for Altere og Utility Cloud!

Vi har også inngått et tettere samarbeid med Microsoft gjennom deres program for oppstartsbedrifter. Her vil vi samarbeide med et verdensledende kompetansemiljø innen utvikling av skyteknologi innenfor energisektoren. Dette samarbeidet vil resultere i både innovative og kostnadesffektive tjenester for våre kunder.

Vi ønsker dere en riktig god sommer!

Takk for tilliten!

Vi har startet våre første onboardingprosjekter av Utility Cloud. Dette er en stor milepæl for Altere og våre kunder.

Sammen med landets mest fremtidsrettede strømselskaper er vi nå godt i gang med forprosjekter for onboarding av Utility Cloud. Vi har stor respekt for selskaper som tør å satse på nye aktører og videreutvikle sin virksomhet med innovative løsninger. Våre kunder baner nå vei for innovasjon og utvikling av ny teknologi som vil effektivisere og styrke hele bransjen i årene som kommer.

Det har vært en ekstra spesiell oppstart med tanke på Koronakrisen vi nå står midt i. Kundene våre har vært særs løsningsorienterte og samarbeidet har fungert utmerket gjennom digital samhandling. Det kommer vi styrket ut av!

Vi takker så mye for tilliten!

Vi styrker teamet!

Det er stor etterspørsel etter tjenestene våre, og vi har styrket teamet vårt med tre nye hoder.

Frank Ronny Johansen kommer fra Greenbird, og har lang og bred erfaring fra strømbransjen. Han har vært en av pionerene innen avregning og produkthåndtering. Frank Ronny går inn i teamet vårt som fagansvarlig.

Vi er også heldige som fikk Frank og Christoffer Suther med oss på laget i desember. De har tidligere vært utviklere i Communicate og har mastergrad i kunstig intelligens fra Høgskolen i Østfold.

Altere står nå sterkt rustet for å ta imot nye kunder i 2020, og gleder oss til å videreutvikle bransjen gjennom innovative og fremtidsrettede løsninger.

Utility Cloud er Elhub-sertifisert

Altere er første systemleverandør for kraftselskaper som er blitt sertifisert etter Elhub-lanseringen i februar 2019.

Altere har det siste året utviklet Utility Cloud, en skybasert tjeneste som effektiviserer og automatiserer verdikjedene til strømselskaper. Elhub-sertifiseringen er en viktig milepæl for Altere som systemleverandør i det norske strømmarkedet.

Utility Cloud vil utfordre eksisterende leverandører gjennom åpne og integrerte tjenester med markedsledende fagsystemer. Vi tror dette vil stimulere til økt innovasjon og bedre brukeropplevelser for strømselskaper og sluttkunder.

Sterkere konkurranse mellom systemleverandører, og vesentlig reduksjon i IT-kostander, kan gi betydelige gevinster for bransjen. Samtidig mener vi det vil balansere leverandørmarkedet, og at sunn konkurranse vil føre til nye og bedre tjenester for energibransjen.

Så langt har vi kun mottatt positive tilbakemeldinger fra bransjen, og flere kraftselskaper har allerede tatt kontakt for å se vår demo. Vi håper flere følger etter, og at vi får mulighetene til å vise potensialet til Utility Cloud.

Nysgjerrig på Utility Cloud?

Vi holder en demo helt uten forpliktelser