God Sommer fra Altere!

Ferien nærmer seg med stormskritt, og vi tenkte vi skulle avslutte med en kort oppsummering av årets to første kvartaler!

Ferien nærmer seg med stormskritt, og vi tenkte vi skulle avslutte med en kort oppsummering av årets to første kvartaler!

Vekst er vel et stikkord som er beskrivende for årets to første kvartaler, både på kundesiden og som organisasjon. Så langt i år har vi signert kontrakter med tre nye kunder, og vi er veldig stolt av få inn både NEAS og Haugaland Kraft i porteføljen vår. Det er to fremtidsrettede selskaper som vi gleder oss til å samarbeide videre med. Den tredje signering kom i dag for bare noen timer siden, og er foreløpig hemmelig, men det setter et fint punktum før en velfortjent sommerferie.

NEAS kom susende inn

Organsiasjonsmessig har vi vokst så mye at både avdelingen i Oslo og Halden flytter inn i nye lokaler til høsten. Etter sommeren er vi over 20 ansatte og med flere på vei inn for å kunne justere organisasjonen i takt med ressurspådrag fra nye kunder. Mangfold er viktig for oss og vi har forsøkt å rekruttere både unge talenter samt rutinerte ringrever. Nylige ansatte vi Yngvar Seteklev som vil lede utviklingen av faktureringstjenesten vår. Han har jobbet i energibransjen siden 90-tallet og har blant annet vært innom både Brady, eSmart systems, Navita Systems og Visma. Han blir en solid forsterkning som vil styrke fakturerings-teamet betraketelig.

Vi styrker oss også på CRM og sikkerhet, hvor vi har ansatt Silje Arendt Olsen som fagansvarlig for disse områdene. Hun kommer senest fra IFE, og har tidligere blant annet jobbet mange år som CRM konsulent i Capgemini.

Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker alle en riktig god sommer!