- Jeg trives egentlig best i små og mellomstore bedrifter.

Utvikler, konsulent, rådgiver og arkitekt. Antall roller som Ole Amundsen har hatt i sin karriere, er ikke få. Det viktigste er at jobben befinner seg i Halden.

- Det er et supert IT-miljø i Halden, og her kan jeg sykle til jobb, forteller Amundsen.

IT-mannen har tilbragt de siste åtte årene i et annet vekstselskap, men ettersom det stadig vokste seg større, følte han det var på tide å bevege seg til et mindre selskap igjen. Nå har han jobbet i UtilityCloud i fem måneder.

- Jeg trives egentlig best i små og mellomstore bedrifter. Gjerne en oppstart som dette, hvor en liten gruppe mennesker jobber mot et felles mål.

Amundsen forteller at det er spennende å starte i en bedrift som har kommet såpass langt på kort tid. Flinke og hyggelige folk var også en tiltrekkende faktor.

Hvordan har den første tiden i UtilityCloud vært?

- Kjempefint, det er en fin gjeng. Vi har kommet langt på kort tid allerede. Det er mye man kunne gjort, det viktige er å fokusere på de riktige tingene, så det er utfordringen.

Nå pusler han med backend-tjenestene til UtilityCloud, og er et bindeledd mellom utviklerne til kundene og våre systemer. Han har blant annet vært med på arbeidet med å få på plass nye store kunder som Ishavskraft og Nord Trøndelag Energi (NTE).

Han trives godt med å jobbe tett opp mot kundene:

- ­Vi er en gjeng som skal til Trondheim kommende uke for å møte NTE. Det er veldig fint å komme seg litt rundt og hilse på kundene på deres hjemmebane.

Vi er svært glade for å ha Ole Amundsen på laget, og gleder oss til reisen med å ta UtilityCloud til nye høyder!