Møt våre talenter #David

Vi har gleden av å ønske David Helgestad velkommen ombord på skuta. Han har allerede jobbet hos oss noen uker, og skal lede frontend satsningen vår. David er native haldenser og har som mange andre hos oss studert på HiØ.

Hvorfor valgte du Altere og hva blir din rolle?

– Jeg syns det er imponerende hva gjengen i Altere har fått til på kort tid, det å få være med på dette i et fremoverlent miljø er spennende. I tillegg er det hyggelig å få jobbe med noen dyktige kollegaer jeg har jobbet med tidligere.

Jeg har startet som Tech Lead Frontend og vil med det jobbe på presentasjonslaget mot våre kunder og sluttkunder.

Kort om bakgrunnen din, utdannelse og erfaring?

-Fullførte bachelor i Informatikk ved HiØ and Halden i 2015, da hadde jeg også fått prøve meg som konsulent på deltid i EVRY og begynte rett etter studiene i eSmart Systems. Etter 7 spennende og lærerike år der ser jeg nå frem til å ta fatt på nye utfordringer i Altere.

Hva driver deg på jobb?

-Jeg har alltid vært opptatt av teknologi, så når jeg får jobbe med moderne teknologi, gjerne “bleeding edge”, på spennende produkter med gode kollegaer så er jeg i mitt ess.

Selv om jeg er interessert i hele teck-stacken så fant jeg ganske tidlig ut at frontend var min greie, både teknologien der og ikke minst å få jobbe med det brukeren ser og opplever, synes jeg er spennende.

Noe artig du vil dele med oss (fritidsinteresser osv)?

-Etter at jeg ble pappa for snart to år siden så går mye av tiden til familien, enten det er turer, leking eller hverdagslige gjøremål. Det siste året har også mye tid gått med til husbygging som går inn i sluttfasen nå, også i Halden selvsagt.

Utover dette har jeg gjennom årene vært fast inventar på det lokale treningssenteret, spiller gitar av klassisk variant, bygger og flyr modellfly eller holder på med noe teknologisk (enten det er den selvbygde PCen, smarthusdingser etc).

David er en ivrig modelfly entusiast.