Nye tjenester i Utility Cloud!

Strømmarkedet har vært gjennom et svært krevende år som vil gi ringvirkninger i lang tid fremover. Utility Cloud kommer nå med to addon tjenester som gir strømselskapene ytterligere konkurransekraft i et utfordrende marked.

Strømmarkedet har vært gjennom et svært krevende år som vil gi ringvirkninger i lang tid fremover. Disse endringene setter enda større krav til strømselskapene og tjenestene de leverer.

Utility Cloud kommer nå med to addon tjenester som gir strømselskapene ytterligere konkurransekraft i et utfordrende marked.

Nedbetalingsløsning

Kundene etterspør solcellepaneler og elbiladere som aldri før, og ofte på nedbetaling. Utility Cloud har nå mulighet til å opprette nedbetalingskontrakter slik at dine kunder kan betale for produkter på månedlige avdrag. Alt på automatikk, og med APIer for integrasjon med digitale flater såklart.

Finansielle produkter

Volatile strømpriser gjør at produkter for prissikring blir stadig mer relevant og etterspurt i markedet. Utility Cloud har intelligente løsninger for at du kan bygge avanserte produkter for å sikre volum på flere nivåer. Dette åpner opp for å sikre volum for et enkelt målepunkt eller for et utvalg at en kundes målepunkt. Det gir kundene forutsigbarhet, samtidig som det medfører lavere risiko å tilby attraktive fastprisavtaler.

Ta kontakt med Erik Wangen på ew@altere.no om du har spørsmål eller ønsker å ta i bruk disse løsningene.