Utility Cloud strekker seg nordover!

Vi starter høsten med en gledelig nyhet. Bodø Energi har valgt å hoppe på skyen med oss!

Vi starter høsten med en gledelig nyhet. Bodø Energi har valgt å hoppe på skyen med oss!

Bodø Energi er en lokal bedrift som har bidratt til utvikling og lokalliv i Bodø helt siden 1909. I dag leverer selskapet strøm til kunder over hele landet. Samt fjernvarme til de lokale innbyggerne.

De siste årene har selskapet vært på utkikk etter et bedre system, men det fantes ingen i markedet som kunne tilby det de ønsket seg. Helt til Utility Cloud kom på banen.

– Vi har holdt øynene åpne, og fulgt med på framdriften til plattformen siden den ble lansert i begynnelsen av 2020. Vi er få ansatte som gjør ganske mye på tvers, og Utility Cloud gjør at vi ikke trenger å være spesialisert på hvert enkelt område for å håndtere systemet, sier Ole Angellsen, direktør i Bodø Energi.

Han trekker frem kunde- og brukervennlighet som svært viktige faktorer, og forventningene til plattformen er store.

– Vi har stor tro på at Altere kan bidra i utviklingen vår, både som selskap og ut mot kunder. På denne måten kan vi utvikle og tilby kundene en bedre og moderne brukeropplevelse.

Hvordan er førsteinntrykket så langt?

– Utility Cloud fremstår som et funksjonelt og fremtidsretta system, og vi har kommet langt på kort tid. Samarbeidet og pedagogikken fungerer svært godt, sier Angellsen.

Vi er stolte over å ha med Bodø Energi på laget, og gleder oss til å følge utviklingen deres videre!

Ole Angellsen, direktør i Bodø Energi.