Vi lanserer ny UtilityCloud Mypage App

Behovet for gode digitale løsninger for sluttbrukere er sterkt økende. Vi har nå utviklet et rammeverk for å tilby attraktive digitale brukeropplevelser til energikunder.

Behov for gode brukeropplevelser

Appene til strømselskapene er blant de mest brukte appene det siste året. Kundene ønsker kontroll og oversikt over sine strømavtaler. Vi lanserer nå en ny brukervennlig, kostnadseffektiv og fleksibel app som gir sluttkundene en god brukeropplevelse.

Pris, forbruk og faktura funksjonalitet

Appen tilbyr de mest etterspurte tjenestene på markedet:

  • Prisinformasjon tilpasset strømavtalen til kunden, inklusive morgendagens priser
  • Alltid oppdatert forbruk i både kWh og beløp ned på timesnivå
  • Med løpende avregning vil kunden alltid ha detaljert oversikt over sin kommende faktura

Bestille og endre strømavtaler

Kundene kan opprette strømavtale og endre strømavtaler med noen få klikk. Det er mulig å sette avanserte regelsett på hvilke produkter som kundene kan bestille til enhver tid.

Branding

Det er viktig å ha en tydelig profil i energimarkedet i dag. Appen kan naturligvis brandes med din virksomhet sin logo og farger etter behov.

Roadmap

Kundene forventer utvikling og nye tjenester. Det er flere spennende tjenester under utvikling, deriblandt pushvarsling, innholdsredigering og integrasjoner med tredjeparter.

Ny app med nytt rammeverk

UtilityCloud appen er bygget på Flutter som gir native funksjonalitet for både iOS, Android og nettlesere. Autentiseringsløsningen er basert på Firebase for høy sikkerhet kombinert med brukervennlig login.

Tredjeparter

Det er utrolig mange spennende aktører som løser viktige utfordringer for kundene sine. Vi ønsker å samarbeide med alle som tilbyr spennende tjenester i energimarkedet. Ta kontakt om du ønsker å tilby dine løsninger til nordiske energikunder gjennom appen.

Bygge eller tilby din egen app?

Det er viktig for energiselskapene å skille seg fra mengden. Vi har naturligvis også alle APIer og datastrømmer som gir din virksomhet alt de trenger for å kunne bygge smarte og gode kundeopplevelser.